OVER HET FESTIVAL

ONTSTAAN

De regio Arnhem-Nijmegen kende als een van de laatste delen van het land nog geen groter whisky festival. Daarom besloten een paar gepassioneerde whiskyliefhebbers en -verzamelaars in 2018 een eigen festival te organiseren. Dat was een succes en zeer goed ontvangen. Dit jaar verhuist het daarom naar het Stadstheater en wordt het een tweedaags evenement.

Een gemengd aanbod van oude en nieuwe whisky’s .

Diverse slijters, independent bottlers en importeurs zijn aanwezig met een mooie selectie uit hun assortiment. Het festival onderscheidt zich daarnaast door een groot aanbod van Old & Rare whisky’s: whisky’s waar er bijvoorbeeld maar 80 flessen wereldwijd zijn en oude (zeer) zeldzame flessen met whisky uit de jaren ’60 tot ’80. 

De whisky’s uit deze periode smaken anders dan moderne whisky’s, en zijn de passie van de organisatoren. Daarom zullen een aantal verzamelaars uit binnen- en buitenland met hun privé collectie komen, om deze – vaak unieke – whisky’s te delen met andere liefhebbers. Een uitgelezen kans dus om te kunnen proeven uit het whiskymuseum.

Deze combinatie, met een gemengd aanbod van oude & moderne whisky’s, maakt dit festival geschikt voor zowel de beginnende whisky drinker die graag wat meer wil weten van deze drank, alsvoor de ervaren whisky liefhebber. Er zijn samen meer dan 1250 whisky’s te proeven, dus voor elke bezoeker meer dan genoeg keus!

AGENDA WHISKY FESTIVAL

Het Whisky festival wordt dit jaar gehouden in het Stadstheater te Arnhem

  • Vrijdag 13 september 2019 van 16:00 – 22:30 uur
  • Zaterdag 14 september 2019 van 11:30 – 18:00 uur

Bestel direct tickets

  • Dag tickets : €23,50!
  • weekend tickets : € 39,00
Direct bestellen

Hoofdsponsor